Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Să fim alături de Valentina Mirca!

În seara zilei de 25 noiembrie, Valentina Mirca, locuitoare a satului Mășcăuți, r. Criuleni, a trăit cea mai mare dramă a vieții sale. În urma unei defecțiuni, de la sobă i s-a aprins casa.

În pragul iernii s-a pomenit în drum, fără adăpost. Noroc că are o soră în satul vecin și a găzduit-o până la primăvară. Valentina Mirca are 52 de ani și activează în calitate de asistentă medicală la un spital de copii din capitală.

Are doi copii, care tocmai au plecat peste hotare și încă nu sunt puși pe picioare. V. Mirca nădăjduiește cu ajutorul celor apropiați, dar și a lumii de bună credință să-și identifice un loc de trai sau să își ridice ulterior o altă căsuță, cât de mică, dar a ei.

Să o sprijinim pe această femeie, care este neputincioasă să-și rezolve problema de una singură. Donațiile pot fi tranferate în lei pe contul Valentinei Mirca sau poate fi contactată direct la nr. 060664247. Altă modalitate de a lăsa o jertfă este prin bisericile din s. Mășcăuți, Criuleni sau ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Domnul să primească milostenia noastră!

 

 

 

Articole de același autor