Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Consiliere duhovnicească pentru persoanele aflate în dificultate

Centrul social-bisericesc ”Agapis”, în colaborare cu Asociația Studenților Creștini-Ortodocși și Parohia ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM, inițiază un proiect de suport și asistență socială, prin organizarea săptămânală a ședințelor de consiliere duhovnicească, destinate atât tinerilor, cât și vârstnicilor care se confruntă cu dificultăți psihologice și existențiale în contextul crizei actuale.

Beneficiarii acestor ședințe de consiliere duhovnicească vor primi sprijin și îndrumare în probleme precum: provocările adolescenței, incertitudinile tinereții și luarea de decizii, întemeierea unei familii, crizele din familie și ispita divorțului, depresia, deznădejdea, somajul ș.a.

De asemenea, în cadrul acestor acțiuni de suport, se vor împărți pachete sociale cu produse alimentare și îmbrăcăminte persoanelor ce se confruntă cu probleme materiale.

Ședințele vor avea loc în fiecare zi de miercuri, între orele 15.00 – 17.00, în incinta Bisericii ”Întâmpinarea Domnului” (str. M. Kogâlniceanu, 67).

Telefon de contact: 079481586 - preot-paroh Octavian Moșin.

Articole de același autor