Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Campania de Crăciun ”Cu drag din inimile USM-iste”, organizată de Universitatea de Stat din Moldova, la cea de-a II-a ediție

În preajma sărbătorilor de iarnă, USM continuă și în acest an Campania de Crăciun „𝑪𝒖 𝒅𝒓𝒂𝒈 𝒅𝒊𝒏 𝒊𝒏𝒊𝒎𝒊𝒍𝒆 𝑼𝑺𝑴-𝒊𝒔𝒕𝒆” pentru a aduce bucurie în sufletele celor mai triști ca noi.

Acțiunea, lansată de Universitatea de Stat din Moldova, în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului”, are ca scop strângerea de donații pentru copiii din familiile social-vulnerabile și pentru persoanele în etate.

Campania se va desfășura în perioada 1 decembrie 2022 – 14 ianuarie 2023.

Doritorii de a se alătura campaniei pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, produse alimentare neperisabile, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Darurile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”.

Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau puteți scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: [email protected].

Suntem siguri că prin generozitate și empatie putem aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în sufletele semenilor noștri.

Articole de același autor