Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Comunitatea USM adresează un mesaj de apreciere pentru angajații Bibliotecii Centrale a Universității de Stat din Moldova, cu ocazia Zilei profesionale

În ajunul Zilei Bibliotecarului și a Zilei Mondiale a Cărții și a Dreptului de Autor, marcate la 23 aprilie, comunitatea USM adresează un mesaj de apreciere pentru toți angajații Bibliotecii Centrale a Universității de Stat din Moldova.

În acest context, astăzi, rectorul USM, Igor Șarov s-a întâlnit cu bibliotecarii din cadrul universității, felicitându-i cu ocazia Zilei profesionale.

Rectorul a menționat că marcarea Zilei Bibliotecarului este un motiv în plus de a sublinia importanța rolului bibliotecarilor în activitatea mediului academic, dar și ca promotori ai dragostei față de carte, fie ea tipărită sau digitală.

„Stimați colegi din cadrul Bibliotecii Centrale a USM, vă îndemn să vă faceți meseria cu aceeași dedicare și să continuați să oferiți asistență informațională comunității noastre”, a mai adăugat Igor Șarov.

De asemenea, au fost discutate și acțiunile care urmează a fi întreprinse la USM pentru continuarea modernizării Bibliotecii Centrale.

La finalul întâlnirii, cu suportul Bisericii „Întâmpinarea Domnului” a USM și a Comitetului Sindical USM, cei 28 de angajați ai Bibliotecii au primit daruri.

Stimați colegi, vă dorim ca munca nobilă pe care o exercitați să vă aducă satisfacție și rezultate frumoase!

Sursa: usm.md

Articole de același autor