Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

În atenția tinerilor și enoriașilor bisericii USM!

În duminica Floriilor, când încheie Săptămâna Tineretului Ortodox, îndemnăm credincioșii noștri, cu mic cu mare, să ne bucurăm de frumosul praznic împărătesc. La ora 9.00 începe Sf. Liturghie, după care vor fi sfințite stâlpările, iar la finele rugăciunii ne vom deplasa în procesiune spre Catedrala Mitropolitană, de unde ne vom îndrepta spre monumentul Sf. Ștefan cel Mare și parcul central.

Astfel, vom încerca ca din acest an, la sărbătoarea Intrării Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim, să ieșim cu toată suflarea creștinească pentru a exprima bucuria sărbătorii și de a vesti și celor din afara Bisericii că prin Patimi vom încerca să ne învrednicim și în acest an de Învierea Domnului.

Rugăm atât enoriașii noștri, cât și (foștii) studenți și mebri ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși, să se alăture pocesiunii noastre. Vom încerca să alegem straie de sărbătoare (de preferință port popular) și frumoși la chip și suflet, cu cântări duhovnicești, îl vom mărturisi pe Mântuitorul nostru în afara zidurilor bisericii.

Vă așteptăm cu drag!

Cu smerenie, Preot Octavian Moșin

Articole de același autor