Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Dar din dar se face Rai

,,Dacă vezi un sărac, nu îndemna pe altul să-l miluiuască, că e ca și cum ai găsi un bulgăre de aur și ai zice altuia: Ia-l tu.’’ (Sfântul Ioan Gură de Aur)

Primim daruri în fiecare zi de la Bunul Dumnezeu: un nou răsărit de soare, un zâmbet pur de copil, o încurajare la momentul necesar şi câte alte daruri minunate nu primim în fiecare zi, dar dacă primi, trebuie să și oferim... ,,Dar din dar se face rai!’’ spune proverbul. Astfel, dăruind din puţinul nostru vom aduna din tot ce dăruim în fapte bune pentru sufletul nostru. Dăruind vom dobândi şi aici în această viaţă bucuria de a dărui, dar mai ales vom primi plata pentru darurile noastre în Viaţa viitoare.

În după amiaza zilei de duminică, 25 august, a.c, copiii din Centrul de plasament pentru copii au avut parte de o bucurie aleasă oferită de o familie de creștini. Acestora le-a fost oferit odată cu căldura și dragostea enoriașilor, câteva ore de distracție și voie buna, dar și o masă cu diverse bucate la unul din localurile din mun. Chișinău. La final toți copii au primit daruri, rămânând cu frumoase amintiri ale acestei zile petrecute.

Articole de același autor