Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Garderoba Socială a bisericii USM la Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil

La rugămintea dnei Violeta Dorul, șefa Direcției Asistență Socială Buiucani, Chișinău, am realizat vizitarea Centrului de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil.

Conform solicitării, din partea Garderobei Sociale din cadrul bisericii USM au fost donate haine, produse alimentare și praf de spălat. Totodată, în cadrul Centrului a avut loc o ședință de lucru, la care au participat: Onisim Harea, directorul interimar al instituției, Natalia Leu, director adjunct, precum și invitații Irina Banova, director Agenției Naționale de Asistență Socială, Violeta Baltă, Marina Buga și Zinaida Plugari, din cadrul Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate, precum și Elena Vorotneac, consilier al viceprimarului pe probeleme sociale și educație.

S-a discutat despre modalitatea de ajutorare a mai multor centre de asistență socială din capitală și raioanele republicii. Apoi s-a decis ca în Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil săptămânal să fie puse la dispoziție cele necesare din partea Garderobei Sociale a bisericii.

Aducem sincere mulțumiri enoriașilor bisericii ”Întâmpinarea Domnului” a Universității de Stat din Moldova, care au donat aceste bunuri, precum și familiei Clim din parohia Dumbrava, care a asigurat transportul.

Articole de același autor