Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Episcopul Ioan de Soroca a liturghisit de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena la biserica „Întâmpinarea Domnului” din incinta USM

Chipul Crucii Tale pe cer văzându-l şi ca Pavel chemarea nu de la oameni luând, cel între împăraţi Apostolul Tău, Doamne, împărăteasca cetate în mâinile Tale o a pus. Pe care păzește-o totdeauna în pace, pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, Unule Iubitorule de oameni. (Tropar glasul 8)

În ziua prăznuirii Sfinților Împărați Constantin și Elena, 3 iunie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta și dumnezeiasca Liturghie în biserica „Întâmpinarea Domnului” a Universității de Stat din Moldova.

După oficierea Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa a adresat un mesaj de felicitare părintelui Octavian MOȘIN, cu ocazia aniversării vârstei de 45 de ani ai vieții, dar și cu prilejul împlinirii a 21 de ani din ziua hirotonirii în treapta de diacon.

Sursa: ioanmosnegutu.info

Articole de același autor