Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

O nouă ediție a Taberei Bucuriei se desfășoară la Universitatea de Stat din Moldova

Tabăra Bucuriei, la USM, va dărui, în perioada 26 iunie - 1 iulie 2023, experiențe de neuitat pentru copiii angajaților USM. Tabăra Bucuriei este organizată de Biserica „Întâmpinarea Domnului” și administrația USM, în colaborarea cu Comitetului sindical al angajaților USM.

Micuții care vor participa la tabără au avut luni, 26 iunie, o întâlnire cu rectorul USM, Igor Șarov, președintele Comitetului Sindical al USM, Efim Chilari, părintele Octavian Moșin și președintele Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Republica Moldova, Eugen Balan.

Printre activitățile planificate se numără ateliere de origami, confecționarea figurinelor din sfoară, tehnici de pictură, jocuri amuzante de echipă, ateliere de pentru adolescenți, sesiuni de învățare interactivă, excursii și activități sportive. De asemenea, vor fi organizate concursuri, jocuri tematice pentru a spori divertismentul și interacțiunea între participanți.

Tabăra Bucuriei este organizată anual la USM și își propune să ofere un echilibru perfect între momentele educative și cele relaxante, astfel încât fiecare copil să se bucure de o experiență plină de energie și entuziasm.

Sursa: usm.md

Articole de același autor