Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Tabăra Bucuriei la o nouă ediție

Peste 80 de copii cu vârste între 7 și 12 ani au participat la o nouă ediție a Taberei Bucuriei, desfășurată în cadrul Universității de Stat din Moldova, între 26 iunie și 1 iulie.

Copiii au avut parte de excursii și ateliere desfășurate la diverse muzee din Chișinău (Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie, Muzeul Zoologic USM, ș.a) dar și la Mănăstirea Curchi, la Grădina Botanică, inclusiv la serele Grădinii Botanice.

Tabăra a presupus și multiple activități și tehnici creative: pictură, origami, aplicații cu pânză, pictură pe farfurii, pictură cu sfoara, figurine din aluat sărat, și multe altele.

Participanții la tabără au luat parte și la Spartakiada organizată în cadrul Palatului Sporturilor al Universității de Stat din Moldova.

Tabăra s-a încheiat cu înmânarea oficială a diplomelor de participare tuturor copiilor și voluntarilor implicați, precum și cu un frumos concert de final, organizat de copii și voluntari.

Alese mulțumiri transmitem dlui rector USM, Igor Șarov, Pr. Octavian Moșin, dlui Efim Chilari, precum și tuturor celor implicați în organizare.

Articole de același autor