Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială implicată în Campania „Fii magie, dăruiește bucurie!”

În perioada sărbătorilor de iarnă, Departamentul Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Facultății de PȘESAS, în colaborare cu Biserica "Întâmpinarea Domnului", USM, au desfășurat campania „FII MAGIE, DĂRUIEȘTE BUCURIE”, prin intermediul căreia au adus daruri la 11 familii aflate în dificultate, din municipiul Chișinău, identificate cu ajutorul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului.

În cadrul campaniei au fost colectate produse alimentare, dulciuri, rechizite, îmbrăcăminte, jucării, care au ajuns la cei care au avut cu adevărat nevoie de ele.

Darurile au fost oferite pe 27 decembrie la Biserica Universitară, de către un grup de profesori și studenți de la facultate.

Dărnicia celor implicați a trezit emoții deosebite în sufletele acestor familii și a adus fericire pe chipurile lor.

Mulțumim din suflet și exprimăm sinceră recunoștință tuturor celor care au participat în această campanie a bucuriei, atât în calitate de voluntari, donatori, cât și partenerilor care s-au implicat în cadrul târgului caritabil desfășurat pe 13 decembrie în contextul campaniei.

Articole de același autor