Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Campania „Fii magie, dăruiește bucurie!” continuă la USM

Angajații Departamentului Social și Departamentului Logistică din cadrul USM au primit daruri în cadrul unei întâlniri organizate vineri, 29 decembrie, unde au fost prezenți prorectorul pentru activitatea științifică, Georgeta Stepanov, părintele Octavian Moșin și Șeful departamentului Social, Victor Gîrlea.

Prorectorul USM, Georgeta Stepanov, a transmis un mesaj de susținere și recunoștință către toți angajații care și-au dedicat timpul și energia pentru a sprijini această cauză nobilă, iar părintele Octavian Moșin a subliniat importanța solidarității și a dăruirii, evidențiind că gesturile mici pot avea un impact semnificativ în viețile celorlalți.

O altă întâlnire a avut loc joi, 28 decembrie, unde rectorul USM, Igor Șarov, împreună cu preotul Octavian Moșin au vizitat Serviciul Auto al instituției, oferind daruri pentru angajații acestei subdiviziuni.

Rectorul i-a felicitat pe muncitori cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, mulțumindu-le pentru munca depusă, angajamentul pe care-l poartă zi de zi și dedicația pe care o oferă instituției. În acest sens, angajații au primit câte un cadou simbolic din partea administrației USM.

Articole de același autor