Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

USM și Biserica „Întâmpinarea Domnului” îndeamnă la bunătate, sprijin reciproc și renaștere spirituală în ajunul Sărbătorilor Pascale

Pentru a întâmpina sfintele Paști cu bunătate și credință, pe parcursul Săptămânii Patimilor, administrația USM și Biserica „Întâmpinarea Domnului” au oferit daruri pascale la peste 250 de membri ai comunității universitare, pentru a aduce lumină și bucurie. Misiunea acțiunii a fost de a îndemna la bunătate, sprijin reciproc și de a transmite speranța renașterii.

Astfel, în această săptămână, conducerea USM și slujitorii Bisericii „Întâmpinarea Domnului” au organizat întâlniri cu decanii facultăților, cu directorii institutelor de cercetare, angajații Departamentului social al USM și al Serviciului transport, cărora le-au fost transmise mesaje de recunoștință și încurajare.

Rectorul USM, Igor Șarov a subliniat, de fiecare dată, că susținerea spiritului de unitate, a respectului față de semeni și colegi sunt esențiale pentru marea comunitate a Universității de Stat din Moldova, urându-le celor prezenți ca de Sfintele Sărbători să-i aibă pe cei dragi alături.

„Suntem în așteptarea sărbătorii Învierii Domnului. În aceste zile, premergătoare evenimentului, ne stă în față Săptămână Patimilor. Să fim alături de Hristos, să retrăim evenimentele, mergând de la Cruce spre Înviere. Să fim vrednici de Înviere, revigorând viața noastră duhovnicească”, a fost îndemnul părintelui Octavian Moșin.

Articole de același autor