Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Comunitatea Universității de Stat din Moldova – mai unită și consolidată în preajma Sfintelor Sărbători de Paști

Marea familie a Universității de Stat din Moldova devine mai unită și consolidată în fiecare zi, un aport deosebit în acest sens aducându-l Biserica  „Întâmpinarea Domnului” a USM.

În preajma Sfintelor Sărbători de Paști, preotul Octavian Moșin le-a vorbit angajaților USM despre credință, smerenie, iubirea pentru semeni, speranță și recunoștință.

La întâlnirile cu membrii comunității USM, organizate în comun cu Biserica „Întâmpinarea Domnului”, a participat și rectorul Igor Șarov care a mulțumit fiecărui colaborator în parte pentru dedicația cu care își fac meseria în fiecare zi și contribuie la dezvoltarea permanentă a Universității de Stat din Moldova.

Preotul Octavian Moșin a îndemnat comunitatea USM să continue să semene bunătate și a menționat că Biserica este deschisă pentru toți cei care caută alinare, credință și speranță.

Peste 150 de angajați ai universității au primit daruri și li s-au transmis mulțumiri pentru activitatea desfășurată, precum și calde felicitări prilejuite de Sf. Paști.

Sursa: usm.md

Articole de același autor