Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Bilanţul ediţiei a III-a a Taberei bucuriei din cadrul bisericii USM

Ediţia a III-a a Taberei bucuriei din cadrul bisericii USM s-a desfășurat între 10-15 iunie. Peste 70 de copii cu vârsta între 6-12 ani au avut parte de alese mângâieri duhovnicești, rugându-se și fiind implicați în diverse activități: ateliere de creație, jocuri, pelerinaje etc.

Participarea la tabere creştin-ortodoxe facilitează experierea vieţii în Hristos şi în Biserică. Experienţa taberei creştin-ortodoxe armonizează creşterea duhovnicească a tinerilor cu dezvoltarea celorlalte laturi ale personalităţii lor.

Astfel, considerăm că această săptămână petrecută alături de șase voluntari și coordonatorul taberei, preotul-paroh Octavian Moșin, au fost un prilej de bucurie duhovnicească, în care copiii şi-au făcut noi prieteni, au descoperit mireasma comuniunii cu aproapele în Biserica lui Hristos, rugându-se împreună şi participând la activităţi care i-au determinat să descopere satisfacţia timpului bine folosit.

Tabăra s-a încheiat sâmbătă, 15 iunie, zi în care copiii au primit Taina Împărtășaniei, după care a urmat inaugurarea expoziției care cuprinde lucrările copiilor de la Centrul educațional ”Art-Atribut”. Toți participanții la tabară și voluntarii implicați în buna desfășurare a acesteia au primit diplome.

Următoarea ediție a taberei se va desfășura între 15 și 20 iulie.

Articole de același autor