Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Donația Mitropolitului Vladimir pentru Biblioteca de carte religioasă din cadrul parohiei ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM

Luni, 15 februarie, Mitropolitul Vladimir a fost în mijlocul comunității religioase cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM.

În cadrul vizitei arhiereul a vizitat și binecuvântat Biblioteca de carte religioasă din cadrul parohiei. Biblioteca numără circa 10 000 de titluri de carte cu conținut religios. Majoritatea cărților sunt donația părintelui-paroh Octavian Moșin și ale credincioșilor din țară și de peste hotare.

Astfel, ÎPS Vladimir a decis să susțină lunar cu titluri noi de carte această bibliotecă, care servește cadrelor didactice, teologilor și tuturor credincioșilor drept hrană spirituală.

Pr. Octavian a mulțumit ierarhului pentru grijă și dăruire, menționând că biblioteca numără 300 de cititori fideli. Este de menționat faptul că Biblioteca de carte religioasă a fost inaugurată acum 10 ani în cadrul Blocului I al universității, iar de curând a fost transferată într-o sală de la parterul sfântului locaș.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md

Articole de același autor