Biserica
"Întâmpinarea Domnului"
str. M. Kogălniceanu, nr. 67, Chișinău, Moldova

Biserica USM alături de angajații Secției de Neurorecuperare Primară din Chișinău

Biserica Ortodoxă, un veritabil spital duhovnicesc, și-a îndreptat dintotdeauna grija spre cei bolnavi și suferinzi. Tocmai de aceea, de praznicul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Biserica „Întâmpinarea Domnului” din cadrul USM a venit cu un dar special pentru Secția de Neurorecuperare Primară a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău.

Astfel, Părintele Octavian Moșin, parohul acestui sfânt locaș, a donat secției menționate niște seturi de dispozitive și consumabile medicale, atât de necesare instituției în această perioadă. În semn de recunoștință pentru activitatea prodigioasă, angajaților Secției de Neurorecuperare Primară li s-au oferit cărți cu conținut duhovnicesc. În plus, aceștia vor mai beneficia de un pelerinaj gratuit pe la mănăstiri din Republica Moldova.

În acest context, Părintele Octavian Moșin a întreprins și o vizită pastorală în cadrul saloanelor, unde a purtat discuții cu bolnavii și cu personalul.

Doamna Angela Feodorovici, șefa secției, și-a exprimat mulțumirea pentru donațiile făcute, ambele părți menționând că o astfel de colaborare dintre cele două instituții este extrem de utilă și necesară.

Articole de același autor